Betaalbare occasionsSnel wisselende voorraadSinds 2006 thuis in alle merken
Vragen? Bel ons op 06 57 600 567
Menu

Referenties

Auto Hofstra Leeuwarden

Wilt u een referentie achter laten? Gebruik dan het formulier op de contactpagina. U kunt ook gebruik maken van ons standaard e-mailadres: info@autohofstra.nl

Eerlijk en betrouwbaar adres

Ruben8.8

"Vandaag onze tweede gekocht bij auto Hofstra. Wederom top geholpen door Douwe, eerlijk en betrouwbaar adres waar de je op een fijne manier word geholpen en geadviseerd. Dank je wel..."

Kortom service van het hoogste niveau!

Foppe Slotegraaf9.1

"3 weken voor onze vakantie onze 3e auto gekocht bij Douwe. De auto werd direct klaar gemaakt voor de vakantie en o.a uitgerust met trekhaak en toebehoren. Heerlijk vertrouwd op..."

Zeer tevreden

Gerrit miedema8

"Ben voor een testrit langs geweest bij Douwe en was meteen verkocht aan de auto. Papieren ingevuld en met een zeer tevreden gevoel de auto gekocht en Douwe heeft de..."

Top garage

P. Swart9.1

"Top garage Ik en mijn broer hebben er samen een auto gekocht Super tevreden kwa service en prijs Dus een echte aanrader VOLGENDE AUTO KOMT ZEKER WEER WEG BIJ DOUWE..."

Een echte aanrader dus!!. Dank Douwe Hofstra en zeker tot ziens.

Ruben Lucassen 8.5

"Na 12 jaar overgestapt van garage voor het jaarlijks controleren en repareren van mijn auto. Wat een goede service, eerlijkheid en betrouwbaarheid!!. Ik kan een ieder auto Hofstra aanbevelen qua..."

Uiteindelijk is dit adres mij prima bevallen en zou ik er zeker gaan kijken als je een andere auto zoekt.

Jan de Groot8

"In april bij toeval uitgekomen bij auto Hofstra nadat ik hier een volvo V40 op de website zag staan. Met Douwe gebeld en we komen gelijk komen voor een bezichtiging..."

Het bedrijf is dan ook betrouwbaar in het afleveren van de gekochte auto en gemaakte afspraken.

Dennis Kitaman7.8

"Vandaag mijn gekochte Opel Astra opgehaald en alles werd conform afspraak afgehandeld. Het bedrijf is dan ook betrouwbaar in het afleveren van de gekochte auto en gemaakte afspraken."

Even nog een berichtje

J meijerink6.5

"Even nog een berichtje, misschien waren we van beide kanten wat voorbarig, Douwe heeft het uiteindelijk toch de problemen goed opgelost, mijn man is blij met de auto, en het..."

Ik vind het jammer

J meijerink3.5

"Ik vind het jammer dat wanneer je afspraken maakt, als je een auto koopt en die worden niet nagekomen bij aflevering, vind ik jammer, zelf op de factuur staat ineens..."

De auto rijdt geweldig en de prijs en service was top.

Dennis Skoric7.3

"Vandaag een mooie goed onderhouden Volvo aangeschaft. De auto rijdt geweldig en de prijs en service was top. Zeker een aanrader om hier u occasion te kopen. Geen spijt en..."

41 Referenties

Pagina

1 2 3 5

© Copyright Auto Hofstra 2021 - Website door Friks Web & Marketing